Rólunk

AZ AM-RŐL

Cégünk 1983 óta gyárt aerosolokat, folyadékokat, pasztákat az autóápolás / ipar / háztartás / irodatechnika / kozmetika felhasználási területeken. Néhány termékünk a kezdeti időkből.

Célunk az am márka folyamatos építése, fejlesztése a jövőben is a professzionális felhasználók (szakemberek, szervizek) igényeinek megfelelően. A kereskedelmi forgalom számára termékeinket modern, egységes dizájnokkal, és az értékesítést segítő marketinganyagokkal kínáljuk.

MIT AJÁNLUNK?

Az "am" termékek hazai előállítású, magyar termékek. Kérjük azonban, hogy ne emiatt vásárolja őket, hanem kiváló minőségük, kedvező árszínvonaluk és egyedi, innovatív jellemzőik miatt. Termékeink kiváló minőségét az ellenőrzött, kiváló alapanyagok és a több, mint 20 éves gyártási tapasztalat garantálja. Számunkra a minőség elsődleges szempont, amire természetesen garanciát vállalunk. A kiváló minőség fenntartása a márkaépítés miatt is különösen fontos számunkra.

Hogyan tudunk a kiváló minőség mellé kedvező árszínvonalat biztosítani? Cégünk kis méretű, átlátható, családi tulajdonú vállalkozás, ami biztosítja a költségek minimalizálását minden területen. Mitől egyediek, innovatívak termékeink? Szakemberek, szervizek segítenek bennünket tanácsaikkal, javaslataikkal, amiket rugalmasan, szinte azonnal alkalmazni tudunk a gyártás folyamán. Cégünknél folyamatos fejlesztés valósul meg.

AZ AM TERMÉKEKRŐL
Termékeinket a következő kiszerelésekben gyártjuk:

AEROSOLOK

  •  100 ml MINI: ezt a helytakarékos kiszerelési formát háztartások, autósok, barkácsolók részére fejlesztettük ki.
  •  300 ml STANDARD: a hagyományos, közkedvelt aerosol méret, melyet több, mint 20 éve gyártunk Partnereink részére.
  •  500 ml BIGMAN: ezt a modern, gazdaságos kiszerelést elsősorban professzionális felhasználók, szakemberek, szervizek részére alakítottuk ki; az 500 ml aerosolokat - ahol szükséges - szórócsöves szórófejjel gyártjuk.


 PUMPÁS FLAKONOK

  •  500 ML KAROS-SZÓRÓFEJES termékeinket XTR Power márkanév alatt találják meg.
  •  1000 ML PUMPÁS ÉS UTÁNTÖLTŐ termékeinket Car Wash Professional márkanév alatt találják meg a Katalógusban.


 KANNÁK

  •  Aerosolos termékeink alapanyagait 5 ÉS 20 LITERES MŰANYAG KANNÁS kiszerelésben is gyártjuk a professzionális felhasználók (autómosók, fuvarozók, taxis cégek, közlekedési vállalatok, stb) részére!


 TARTÁLYOK

  •  1000 literes MŰANYAG TARTÁLYOKAT használunk, melyek újratöltését is vállaljuk.


 KÍNÁLÓ TÁLCÁK
 

  •  TERMÉKBEMUTATÓ DISPLAYEINKET Kiskereskedők részére ajánljuk elsősorban!


BÉRTÖLTÉS, SAJÁT MÁRKÁS GYÁRTÁS
 
Bérmunkák, saját márkás termékek gyártásában több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, Partnereinkkel hosszú távú, szoros kapcsolatot alakítottunk ki.

  •  Saját márka: bármely termékünket el tudjuk készíteni az Ön saját márkájával, logójával is.
  •  Bérmunka: szinte bármilyen, a saját termékskálánkban nem szereplő aerosolos vagy egyéb vegyi terméket le tudunk gyártani az Ön igényei szerint, az Ön által kialakított dizájnnal és összetétellel (hajlakkok, hajhabok, borotvahabok, légfrissítők, festék aerosolok, gázpatronok, ipari gázok aerosolos töltése, stb.)


 Partnereinket segítjük az alapanyagok kiválasztásában és beszerzésében, az összetétel kialakításában, minták gyártásában, dizájn kialakításában. Teljesen egyedi összetételű és megjelenésű termékskálát tudunk kialakítani az Ön igényei szerint, ( Bértöltés ).
 Egyedi termék minium limit 504 db.
 
 Bővebb információért forduljon Hozzánk bizalommal!
Várjuk jelentkezését!


AM Katalógus 2007


AM Katalógus  2008


AM Katalógus 2012


AM Katalógus 2014


AM Katalógus 2015


AM Katalógus 2018

 

Az AUTO-MOBIL Vegyi Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Auto-Mobil Kft. piaci megjelenésének támogatása” című, GINOP-1.3.1-15-2015-00186 azonosítószámú pályázat keretében 1 782 643 Forint támogatási összeget nyert. A projekt tárgya az EquipAuto Paris kiállításon való részvételünk volt. Pályázatunk keretében egy 15 m2-es standon jelentünk meg, 2015. október 13-17 között. Cégünk két fővel vett részt a kiállításon, ahol a kiállítás regisztrációs díján, a stand felépítésével kapcsolatos költségeken, a terület bérleti díján és biztosítási díján felül 2 főre szóló repülőjegy, valamint 2 főre szóló 6 éjszaka szállásköltség összegére nyertünk támogatást, amely 50%-os intenzitású volt.

x
Tisztelt Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használ. A sütik használatáról további információkat talál az adatkezelési tájékoztatónkban . Honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Megértettem a tájékoztatást